Броят на ранените при сблъсък между два трамвая в Кемерово се увеличи

...
Броят на ранените при сблъсък между два трамвая в Кемерово се увеличи
Коментари Харесай

Над 100 ранени и загинал при сблъсък между два трамвая в Русия

Броят на ранените при сблъсък сред два трамвая в Кемерово се усили до 102 души, 78 от тях са приети в болница. Както сподели за РИА Новости Алексей Кузнецов, асистент на ръководителя на съветското министерство на опазването на здравето, измежду потърпевшите има пет деца, съобщи.

Една от ранените дами описа пред изданието NGS42.RU какво се е случвало в трамвая по време на случая. По думите на дамата през цялото пътешестване тя е имала подозрения за спирачките.

„ Днес се возих във втория трамвай и миришеше на изгорели спирачки. Казах на кондуктора за това, само че той не обърна внимание и не уведоми водача ”, описа пострадалата. — До Двореца на културата на миньорите вагонът стартира да набира скорост над ограничаването, спирачките отхвърлиха. Мъжът извика: „ Слизайте! ”, само че мнозина бяха със слушалки. Ако нямаше трамвай пред нас, щяхме да излетим от моста. Сега лежа и очаквам интервенция на крайници.

За страдание случаят лиши живота на един човек - потърпевшият умря макар всички старания на лекарите. Кметът на града Дмитрий Анисимов означи, че в близко бъдеще управляващите ще се срещнат с роднините на умрелия и ще окажат на фамилията му нужната подкрепа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР